Thursday, 11 June 2015

Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant

  

wuhuuu! second giveaway, well while joining this, we can know many new friends right? ckp omputeh pun salah pehh nak belagak pehh hahaha. ok firstly, aten nak ckp thank you sangat sangat dekat akak IRA sebab bagi aten join giveaway ni even aten takde account facebook, twitter and instagram. aten want to crying bcs aten taste so very very touching (sapa lah ajar aku english ni) hahaha. ok back to the tittle, 'saya nak hadiah' of course lah nak hadiah kan, sapa ja taknak. ehh tu ke main purpose join giveaway? fuhh sungguh tipis peluang nak menang tau. hahaha act aten pun rasa tak dpt menang sbb aten ni not so lucky person (macam minta simpati tak) haha honestly aten tak pernah menang pertandingan apa apa pun and last menang masa pra umur 6 thn tu pun colouring contest, kalau ada menang yg lain tu sbb ada geng ja kalau sensorang emm applause dkt winner jelah mampu (ada ke org kisah ni) hahaha sudahlah setakat ini, aten cuma mencuba ok yang lainnya biarlah Allah yang tentukan. rezeki masing masing kan? So, kalau engkorang semua nak join juga, klik banner dekat bawah ni ok. hadiah dia semua best! and nak inform, lagi sehari ja giveaway nii on tau so better be hurry uolls! haha nah bunga ❀  

Contest

CONTEST TAMAT! ALHAMDULILLAH ADA REZEKI ATEN :)

10 comments:

Nurul Syahirah said...

Terima kasih sebab sudi join.. sila check link penyertaan k :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-contest-saya-nak-hadiah.html

FtnAmn said...

hehehe,, sama sama kasih sis :)

Sabrina SA said...

good luck ^^

FtnAmn said...

Alhamdulillah sis, I've already won the giveaway, tak sangka betul hahaha :)

sayidah napisah said...

peewit tahniah menang !! :D

Nurulee said...

wish you luck. hehe.

FtnAmn said...

Alhamdulillah,, thank you akak sayidah! thank you too akak nurulee! much loves awhh haha :)

diLa said...

yeeeiii...
selamat kak.
dila juga rezeki :)

Dunia Zumal said...

Tahniah yer... Zumal singgah follow back sini
Salam Ramadhan :)

Nur Raihanah said...

saya dah review. hehehe
maaf yee kelewatan
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/06/review-blog-gadesungumembebelblogspotcom.html